Despre noi

Despre noi

Uz-ter este o societate ce își desfășoară activitatea în domeniul geodeziei. Firma a fost înființată în anul 2012 și are sediul central în comuna Pișcolt, județul Satu Mare.

Inginerii și tehnicienii din cadrul companiei noastre se ocupă de transpunerea în teren a proiectelor pentru amplasamente construcții civile, industriale și edilitare, căi de comunicații, rețele edilitare, resurse naturale și protecția mediului.

De asemenea, compania Uz-ter se ocupă de întocmirea planurilor cadastrale și de elaborarea documentațiilor topo-cadastrale conform legislației în vigoare și cu respectarea normelor emise de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Toate lucrările realizate de echipa Uz-ter se disting prin professionalism, acuratețe și precizie, susținute de aparatura performantă și tehnica topografică folosită.

Echipa Uz-ter

Echipa Uz-ter este formată din ingineri în domeniu pe diverse specializări: servicii de topografie inginerească, cadastru general și de specialitate, servicii de consultanță în toate domeniile legate de geodezie.

Suntem o echipă tânără și dinamică, motivată și orientată spre atingerea obiectivelor. Profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea și promptitudinea sunt atuurile noastre principale.

Echipa Uz-ter